Írta: BourBon 2011.09.07. 15:52

Állati változások!!!

Az van, hogy 2012. január 1-től változnak az állatbeviteli szabályozások Nagy-Britanniába és Svédországba! Ez azt jelenti, hogy nem kötelező a titer vizsgálat és nem kell igazolni a kullancs elleni kezelést sem. Ez nagyon jó hír nekünk, mert nem kell állandóan állatorvoshoz cipelni a kutyusokat és egy kalap pénzt is megspórolunk valószínűleg ezáltal. Persze, van ami kötelező marad, pl. az echinococcus elleni kezelés, de bizonyos szempontból egyszerűbb lesz az életünk.

Ettől függetlenül meg kell csinálni a titer vizsgálatot, mert a balkáni régióból csak megfelelő igazolással tudjuk újra az EU-ba beléptetni a kutyákat. A nem egyszerű szabályozásokról ebben a cikkben találtok információkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://guku.blog.hu/api/trackback/id/tr323209156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása