Írta: BourBon 2011.06.29. 11:25

Mi is ez az egész?

Sok ismerősöm és néha szerintem is agyament dolog :). De ha elvonatkoztatunk a koponyámban található szerv elfolyósodásától, akkor szerintem egy hatalmas kaland, egy fantasztikus útvonalon, elképesztő tájakon, és nem utolsó sorban sportteljesítménynek sem utolsó.

Na, de nézzük kicsit részletesebben. Az alapvető elgondolás az, hogy járjuk körbe úgy Európát, hogy ahol lehet a tengerpartján megyünk, érintjük a legészakibb és a legnyugatibb pontját, a lehető legtöbb országot érintve. Ja! És mindezt biciklivel! Az útvonalról részletesen itt olvashatsz.

Na ennél a pontnál szoktak újfent elgondolkodni az elmém állapotán.

Miért pont bicikli?

Ha az összes közhelyet fel akarnám sorolni, akkor ilyeneket írnék: környezetbarát, halk, egészséges, kvázi bárhol megállhatsz körbenézni, szabadság érzetet ad, olcsó közlekedési forma stb... Közhelyek, de mind hatványozottan igaz! Egyszerűen nincs jobb eszköz egy ilyen útra. Lehet, hogy néha kényelmetlen és fárasztó. Lehet, hogy néha elázol vagy megsülsz a napon. Lehet, hogy izomlázad is lesz, de akkor is egy olyan közlekedési forma, ami teljesen szabaddá teszi az embert, csak Te döntöd el a tempódat, bizonyos részben magadra vagy utalva, de mint jelen esetben is, egy csapat tagjaként teszel meg valamit, ami egy zarándoklatként is felfogható teljesítménytúra. Az általunk használt biciklikről és triciklikről itt olvashatsz bővebben.

Miért Guruló Kutyuló? Avagy a kutyának nem lesz kutya dolga.

Igen, kutyával. Kiara egy lassan négy éves boxer kislány és mint általában a boxerek, a kényelem megszállottja! Azaz, ha lehet párnán alszik, mindezt persze az ágyon,  és nem panaszkodik, ha az egész ágy puha takarókkal is vastagon borítva van. Tehát a megfelelő kényelmi faktorokat az úton is biztosítani kell a számára. Ehhez egy speckó járművet hívunk segítségül. Ez a Kutya Viszikli! Az egész úton a kutyának lesz a legjobb dolga,  Ő utazik a legkényelmesebben, ugyanakkor sátorőrzői feladatokat is szánunk neki, mert ha esetleg bepróbálkoznának a Rosszemberek, akkor szétnyalatjuk őket az ebbel. Kiaráról több információt találsz ezen a lapon. A viszikliről itt olvashatsz érdekes információkat.

Nos röviden ennyi. Ha kérdésed van, írj nekünk. Ha velünk jönnél, jelentkezz! Ha pedig csak olvasgatod a történeteinket, akkor jó szórakozást kívánunk!

 

Szólj hozzá!

Címkék: info

A bejegyzés trackback címe:

https://guku.blog.hu/api/trackback/id/tr53024155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása