Írta: BourBon 2011.08.22. 18:20

Egy kis emlékeztető

Arra gondoltam, hogy az uborkaszezon kellős közepén, elevenítsünk fel néhány olyan posztot ami régebben íródott. Az oldalon az első cikk 2011 június 27-én került fel, tehát lassan két hónaposak leszünk! :) Ennek örömére holnaptól minden másnap válogatunk egyet a régebbi cikkekből és újra megosztjuk Veletek. 

Persze várjuk a javaslatokat is, hogy miről szeretnétek olvasni az oldalon! 

Ezen a héten Kiara doktor nénihez készül. Illetve még sem a Kiara, sem a Doktor néni nem tud erről a szándékomról, így nagyon meg fognak lepődni mind a ketten. A Titer vizsgálat miatt van erre szükség, amiről bővebben ebben a cikkben olvashattok. Az eredmény pár héten belül érkezik majd meg, addig is izgulunk, mert nem szeretnénk újabb oltásokkal felhúzni a Kiara egyébként is ráncos homlokát!

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgyhogy a jövő héten az egyik legfontosabb vizsgálat is megtörténik és utána izgatottan várjuk az eredményt!

A bejegyzés trackback címe:

https://guku.blog.hu/api/trackback/id/tr403168581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása