Írta: BourBon 2011.08.21. 13:16

Nyári uborkaszezon

Az van, hogy nincs semmi. :) Illetve van, de nem olyan érdekes, hogy posztot lehetne írni belőle. Folyamatosan keressük a támogatókat, de annyira nyár van, hogy semmi érdemlegeset nem tudunk intézni sajna. 

Tudni kell, hogy augusztus 31 és szeptember 3-a lesz az Eurobike, a legnagyobb kerékpáros szakkiállítás Friedrichshafen-ben. Az összes jelentős bringás cég képviselteti magát és mint minden kiállításra, a komolyabb cégek már legalább egy hónappal a kezdés előtt elkezdik a felkészülést. Így most nincs idejük mással foglalkozni, de szeptemberben újult erővel megtámadjuk a piacot. :) Csak halkan merem súgni, hogy két cégtől konkrét ígéret van a szeptember eleji találkozóra! Mi nagy reményekkel indulunk majd a megbeszéléseknek, mert pont az a két cég a partner jelölt, akikben titkon nagyon reménykedtünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgyhogy lehet nekünk drukkolni és figyelni a GuKu-t a legfrissebb hírekért! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://guku.blog.hu/api/trackback/id/tr503168572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása