Írta: BourBon 2011.07.20. 10:54

Guruló Kutyulók!!!

 Tegnap előtt már írtam, hogy meglepetést tartogatunk Nektek. Ma fellebben a fátyol és nagyon sok szeretettel szeretnénk Nektek bemutatni a GuKu expedíció két új tagját: Andit és Lucát!

Egy pár napja kaptunk egy levelet Anditól, hogy visziklit vadászik Lucának és így talált rá az oldalunkra. Azt írta, hogy nagyon tetszik neki az túra ötlete és akár még a csatlakozás gondolata is megfordult a fejében. Váltottunk pár levelet - én többször elkeserítettem, hogy valószínűleg saját gyártásban kell megoldanunk a kutya hintót - és megbeszéltünk egy közös kutyasétáltatást a ligetbe. Szombaton délután megejtettük a találkozót, ahol egy nagyon kedves lányt és egy tündéri, igazi egyéniség kutyust ismertünk meg. Sokat beszélgettünk a túráról és a kutyulók is nagyot játszottak. Kiara kifejezetten élvezte a sétát. Egyrészt Luca nagyobb nála, így igazán nagykutyásan lehet vele birkózni, másrészt Luca igazi egyéniség, nem egy anyámasszony katonája és keményen megmondja, ha valami nem tetszik neki. Kiarával szemben ez egy nagyon jó tulajdonság, mert igen szemtelen tud lenni ha hagyják, de ebben az esetben kifejezetten látszott, hogy értékeli Luca határozottságát.

Szóval kiegészült a csapat és talán így teljesebb is. Mi nagyon örülünk Andiéknak és alig várjuk az első közös bemelegítő túrát.

Andiról kicsit bővebben olvashattok itt, Luca pedig itt mutatkozik be nektek.

Nekem meg nincs más dolgom, mint újra összeszámolni a majdan guruló kerekek, egyedek, ebek és trappoló tappancsok számát és kijavítani az adatokat mindenhol az oldalon, illetve felkészülni arra, hogy négy nővel fogom körbeutazni Európát! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://guku.blog.hu/api/trackback/id/tr103079336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása