Tegnap találtunk egy megfelelő méretű kutyautánfutót, ezért gyorsan meg is rendeltük a neten, hogy minél előbb megkezdhessük a felkészülést a túránkra. Jövő héttől izgalmas és vidám képekkel, videókkal várunk Benneteket! (:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A németországi Leopet gyártja ezt a szép, piros-fekete színű jószág-transzportáló eszközt, de nem kellett olyan messziről hozatnunk, szerencsére találtunk egy eladó, új darabot a közelben. A saját tömege mindössze 10 kg, viszont 40 kg-ig terhelhető – tehát a mi 26 kg-os kutyulónk alatt sem fog megroggyanni. A belső mérete 73x70x85 cm, a teljes hossza (a bicajjal kompatibilis "nyelével" együtt) 131 centiméter.

A viszikli borulás elleni védelemmel bír, ugyanis ha a kerékpár el is dőlne, az utánfutó állva marad a csatlakozó ügyes kialakítása folytán. Állítólag pofonegyszerű összeszerelni és a biciklihez csatlakoztatni, erről egyelőre nem tudok nyilatkozni, majd csak az első próbakör után.

Alig várom, hogy megérkezzen és elvihessem a kutyulót egy körre. Már azt is kitaláltam, mivel fogom az eleinte félénk és szkeptikus kutyeszt beleültetni a visziklibe: bevetem a jó öreg túrórudis trükköt...

A bejegyzés trackback címe:

https://guku.blog.hu/api/trackback/id/tr993050789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása