Tegnap megérkezett a csinos, piros-fekete kutya-utánfutónk – nagy volt az öröm körülbelül 10-12 percig, míg össze nem raktuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kicsomagolás

 

 

Az összeszerelése egyébként tényleg egyszerű volt, könnyedén boldogultunk vele. Egyedül a kerekeket kellett volna még gyorsan felpumpálni, hogy máris a bicaj után kössük, és kipróbáljuk... Igen ám, de kicsinek bizonyult a kétkerekű szerkezet! Néztük az összeszerelt visziklit, néztük a kutyát, aztán megint a visziklit. Majdnem egy magasak voltak.

Leülni még csak-csak tudna az utánfutóban, de elfeküdni... Csak óvatosan összegömbölyödve lehet, nehogy kilógjon valamelyik testrésze. (: A belső alapterülete 73 cm x70 cm x 85 cm, ami elsőre elégségesnek bizonyult, aztán kiderült, hogy mégis kevés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ez nem oké. Nagyon nem oké. Hol a túrórudim? Megígérted..."

 

 

Elkezdődött az összcsaládi ötletelés, hogy mi tévők legyünk most? A visziklit cseréljük el egy nagyobbra, vagy a kutyát egy kisebbre? (Kis ebre.) Aztán mégis az első opciónál maradtunk, ezért gondosan összecsomagoltuk az utánfutót, és felvettük a kapcsolatot az eladóval.

Szerencsére nagyon rendesnek bizonyult a hölgy, így amikor a héten megérkezik az új szállítmánnyal a nagyobb viszikli, egyszerűen kicseréljük, mert az már biztosan jó lesz a Kutyuló méreteihez. Egyébként kb. 10 cm-rel lesz nagyobb, ami reményeink szerint már megfelel Kiara méreteinek. 

Folyt. köv. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://guku.blog.hu/api/trackback/id/tr753060397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása